Selmeczi Regő

Pénzügyi tanácsadó, Társalapító

Üdvözöllek!

Selmeczi Regő vagyok, komplex pénzügyi tanácsadó, örök idealista és a Dolfin társalapítója. Három éve szippantott magába a pénzügyek világa, azóta igyekszem minél átfogóbban megismerni a világgazdaságban történő összefüggéseket és lehetőségeket. Rendkívül fontos számomra, hogy valódi értéket teremtsek a társadalomnak, ami nekem a családok pénzügyi biztonságát és az átlátható, személyre szabott financiális tervezést jelenti. Ügyfeleimnél kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a tervezés komplex módon történjen, tehát a pénzügyeiket több szempontból megvizsgálva, átfogóan megismerve tudják meghozni a megfelelő döntést.

Hogy mire számíthatsz tőlünk?

Alapvetően a munkánk az, hogy segítünk az ügyfeleinknek eligazodni privát pénzügyek területén. Úgy dolgozunk, hogy teljesen közérthető formában mondjuk el azokat az információkat, amelyek csak hosszú utána járás árán megszerezhetőek. Akik minket választanak nekik nem kell órákat várni a telefon fölött míg az ügyfélszolgálatos vonal elérhetővé válik, nem kell sorban állni a bankfiókban vagy a biztosítási irodában, így ilyen dolgokra kevesebb szabad idejük megy el. Az ügyfeleink azt szokták mondani, hogy azért jó, hogy mi segítünk nekik, mert van egy személyes tanácsadójuk, akiben megbíznak és bármikor felhívhatják pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban.

Ha minket választasz, akkor nem csak a biztosítási és banki dolgaid tudhatod jó kezekben, hanem a rád vonatkozó állami támogatások és adókedvezmények kihasználásában is segítségedre leszünk. Konzultálj velem, vagy a csapat bármely tagjával. Ígérem hasznos információkkal fogsz gazdagodni.

FONTOS! A konzultáció díj és kötelezettség mentes!